September 22, 2019
, De ce trebuie sa calatoresti?

De ce trebuie sa calatoresti?

Probabil ai auzit in mai multe locuri ca este bine sa calatoresti, dar putini iti spun de ce trebuie sa calatoresti?

In primul rand, beneficiile calatoritului nu sunt doar pe termen scurt si scuze precum ca nu ai timp sau bani nu sunt valabile. Sunt foarte multe locuri in care poti calatori cu bani putini si doar intr-un weekend!

Calatoritul este benefic pentru sanatate

Atunci cand calatorim tindem sa fim mai putini stresati si, de obicei lasam in urma grijile. De aceea, starea noastra de sanatate se imbunateste, iar mersul din calatorii ajuta si el foarte mult, mai ales pentru cei care au un loc de munca ce necesita sa stai ore lungi pe un scaun.

Calatoritul te face mai destept

Poate suna mai ciudat, dar atunci cand calatorim, uneori, suntem pusi in fata unor situatii pe care trebuie sa le depasim si o putem face “thinking out of box” sau privind situatia din alt unghi. Acestea ne ajuta sa facem fata mai usor situatiilor de criza de la locul de munca, de exemplu.

Intalnind persoanele din alte tari, care provin din alta cultura, au alta mentalitate si alte obiceiuri fata de noi, ne fac sa devenim mai intelegatori si sa realizam ca lumea nu se invarte in jurul nostru!

Pentru mancare

Pentru unii, acest motiv ar trebui sa fie de ajuns pentru a-i convinge sa rezerve un bilet de avion. Si trebuie sa spunem ca au dreptate sa faca acest lucru pentru ca la fel cum mancarea romaneasca gatita in Italia nu are acelasi gust cu cea de la noi, nici mancarea italiana nu are acelasi gust in Romania.

Acestea nu sunt singurele motive de ce trebuie sa calatoresti, dar consideram ca sunt printre cele mai importante si se pot aplica pentru orice calator!

, De ce trebuie sa calatoresti?

Tu de ce vrei sau iti doresti sa calatoresti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *