September 22, 2019
, Ce poti face in Paris? Gratis!

Ce poti face in Paris? Gratis!

Aflandu-se pe lista multora dintre noi, Paris-ul ramane unul dintre cele mai vizitate orase din lume si motivele pentru care atrage asa de multi turisti sunt multe si vaste! Dar, o vacanta in Paris necesita un buget destul de mare, si zborul te poate costa mai putin decat o noapte de cazare la hotel!

Daca te decizi sa vizitezi Paris-ul si nu dispui de un buget de calatorie care sa iti permita sa vizitezi fiecare atractie din capitala Frantei, atunci poti citi mai departe si sa vezi ce ai putea vizita fara sa cheltui niciun ban!

Trocadero Square

Primul lucru pe care il poti face in Paris este sa te indrepti spre piata Trocadero si sa imortalizezi grandoarea Turnului Eiffel in propriul telefon sau camera de fotografiat!

, Ce poti face in Paris? Gratis!

Parc du Champ de Mar

Daca vrei sa surprinzi turnul dintr-un alt unghi atunci te poti indrepta catre Parc du Champ de Mar! De asemenea, este si locul perfect pentru un picnic!

, Ce poti face in Paris? Gratis!

Montmartre

Candva, casa multor artisti ce au locuit in Paris, acest carter parizian si-a pastrat atmosfera bohemiana si cu siguranta merita sa te plimbi pe strazile acestuia!

, Ce poti face in Paris? Gratis!

Jardin du Luxembourg

Construita la initiativa reginei Maria de Medici in 1612, aceasta atractie iti promite o atmosfera relaxanta cum greu mai gasesti!

, Ce poti face in Paris? Gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *